Staalwijk is gespecialiseerd in

IMPLANTOLOGIE & ENDODONTOLOGIE

Wortelkanaal behandelingen (Endodontologie)

Wat is een wortelkanaalbehandeling? De wortelkanaalbehandeling is door de kleinschaligheid van de structuren in de tandwortels een uitermate complex onderdeel van de tandheelkunde. Een wortelkanaalontsteking kan voor de patiënt heel vervelend zijn.
Voor de diagnose en de therapie maakt ons team gebruik van elektronische en digitale instrumenten.
Enkel door het gebruik van moderne technische middelen en de vaardigheden van onze artsen zijn we in staat een optimale verzorging te bieden. In onze praktijk wordt daarom iedere wortelkanaal behandeling met hulp van optische vergroottechnieken uitgevoerd. Wij zorgen ervoor dat de napijn wortelkanaal behandeling minimaal is, maar het resultaat enorm.
Een wortelkanaalbehandeling kan de oplossing zijn voor verschillende gebitsproblemen. Een wortelkanaalbehandeling is soms dé oplossing voor hevige kiespijn. Een wortelkanaalbehandeling wordt bij Staalwijk Tandartsen altijd snel uitgevoerd, omdat leven met een pijnlijk gebit niet fijn is. Bij een wortelkanaalbehandeling is het levende deel van de tand/kies dermate ontstoken, dat de tandarts de zenuw moet verwijderen. De pijn aan tand/kies van de patiënt verdwijnt hierdoor.

Wortelkanaalbehandeling kosten

De kosten wortelkanaalbehandeling kunnen niet vooraf worden vastgesteld. Het is belangrijk om allereerst in contact te komen met de tandarts, zodat er een controle wordt uitgevoerd. Wanneer wij uw aanmeldingsformulier hebben ontvangen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact op voor een eerste afspraak. De eerste afspraak bestaat uit een kennismaking en een complete gebitscontrole. Samen met u bekijkt de tandarts uw tandheelkundige geschiedenis. Het is belangrijk om klachten of wensen direct door te nemen, zodat het resultaat snel zichtbaar is. Onze glimlach is uniek en tegenwoordig een belangrijk uiterlijk visitekaartje. Staalwijk Tandartsen helpt graag om het gewenste resultaat te behalen: een witte lach op uw gezicht!

Aanmelden bij Staalwijk Tandartsen

Bent u geïnteresseerd geraakt in een behandeling bij Staalwijk Tandartsen? Wilt u graag profiteren van de specialistische behandelingen zoals een wortelkanaalbehandeling? Kom dan snel in contact met Staalwijk Tandartsen. Inschrijven en het maken van een afspraak doet u bij ons altijd gemakkelijk en snel online!. De wens naar een mooi gezonde glimlach is tegenwoordig door het gebruik van moderne tandheelkunde voor bijna iedereen bereikbaar.

Aanmelden bij Staalwijk Tandartsen

Bent u geïnteresseerd geraakt in een behandeling bij Staalwijk Tandartsen? Wilt u graag profiteren van de specialistische behandelingen zoals een wortelkanaalbehandeling? Kom dan snel in contact met Staalwijk Tandartsen.