Staalwijk is gespecialiseerd in

IMPLANTOLOGIE & ENDODONTOLOGIE

Tandarts implantoloog Utrecht

U weet uiteraard als geen ander in hoeverre u belang heeft bij een geschikte implantoloog voor uw problemen. Staalwijk tandarts helpt u graag verder. Wij doen er alles aan om onze cliënten te verhelpen van eventuele pijn of klachten en streven er hiernaast te allen tijde voor om toekomstige problemen zelfs te verhelpen of desnoods uit te stellen. Bent u op zoek naar zogeheten ‘implantoloog Utrecht’, dan bent u bij ons aan het goede adres!

Wat doet een implantoloog Utrecht

De kans bestaat dat u tot op heden onvoldoende op de hoogte bent van wat een implantoloog Utrecht nou precies doet. Allereerst is implantologie het snelst groeiende onderdeel van tandheelkunde en heeft tot doel één of meerdere tanden te vervangen voor implantaten. Implantaten zijn kunstmatige wortels die in het bot geplaatst worden. Dit klinkt wellicht erg pijnlijk en helemaal niet als iets voor u, maar uit zowel ervaring als onderzoek is gebleken dat een implantoloog Utrecht zaken kan bereiken die vooralsnog niet mogelijk waren!

De specialisten van implantoloog Utrecht naast implantologie

Naast implantologie zijn wij gespecialiseerd in meerdere takken van het tandartsvak.

Onze specialisten hebben behalve een hoop ervaring ook vanzelfsprekend hun Master gehaald aan de universiteit, waardoor we onze professionaliteit kunnen garanderen. U verdient uiteraard niet anders dan enkel en alleen de begeleiding van mensen die écht verstand hebben van zaken als deze. Dit garandeert implantoloog Utrecht u uiteraard.

Angst voor implantoloog of andere tandartsbezoeken in Utrecht

Het komt tegenwoordig vaak voor: angst voor de tandarts of voor de implantoloog. Deze angsten kunnen ontstaan zijn door eerdere ervaringen, door verhalen van kennissen of angst bij ouders. Behalve dat het heel vervelend is, is het elke keer een grote drempel om naar de tandarts te gaan. Wij zijn een erkend tandarts op het gebied van angst. Door middel van hypnose zorgen we ervoor dat u geen pijn heeft, en daarnaast ook veel minder angst voor de volgende keer. Ook hier geldt: u verdient enkel en alleen de begeleiding van mensen die er écht iets van af weten. Kies daarom voor de beste implantoloog Utrecht!

Veelgestelde vragen

  • Waar vind ik een implantoloog?
    • Voor een implantoloog in Utrecht kunt u bij Tandartspraktijk Staalwijk langskomen. Wij doen er alles aan om onze cliënten te verhelpen van eventuele pijn of klachten en streven er hiernaast altijd voor om toekomstige problemen te verhelpen.
  • Wat doet een implantoloog?
    • Zoals het woord misschien al doet vermoeden, werkt een implantoloog met implantaten. Bij het woord ‘implantaten’ denkt u misschien ‘Wat is dan het verschil tussen een kaakchirurg en een implantoloog’. Een kaakchirurg werkt namelijk ook met implantaten, maar hij of zij is meer gespecialiseerd in ernstige problemen met kaakgewrichten. Wat is dan een implantoloog precies? Dat is een tandarts die één of meerdere tanden vervangt voor implantaten.

Afspraak maken bij een implantoloog Utrecht?

Ons team zorgt voor een stralende lach. Bent u dus op zoek naar een tandarts of implantoloog in Utrecht en wilt u een afspraak maken? Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.