Staalwijk is gespecialiseerd in

IMPLANTOLOGIE & ENDODONTOLOGIE

Mondhygiëniste Utrecht

Wilt u tandbederf en tandvleesaandoeningen voorkomen? Breng dan eens een bezoek aan de Staalwijk mondhygiënist in Utrecht. Preventief werken staat in onze praktijk centraal. Er kunnen namelijk veel problemen worden voorkomen door regelmatig een bezoek aan de mondhygiënist in Utrecht te brengen. Bij onze praktijk passen wij de mondzorg aan op de patiënt. Want geen een gebit is hetzelfde. Iedere patiënt heeft andere gebitsbehoeften en daarmee ook een andere zorgvraag. De basis voor elke behandeling bij onze mondhygiënist in Utrecht is dan ook persoonlijke aandacht en duidelijke communicatie. 

Welke behandelingen voert een mondhygiënist uit?

Onze mondhygiënist in Utrecht voert verschillende behandelingen uit om uw gebit gezond te houden. Denk bijvoorbeeld aan: polijsten, verwijderen van tandsteen, het beschermen van de tanden en verwijdert plaque. Hierdoor blijft uw gebit gezond. Maak dus regelmatig een afspraak bij onze mondhygiënist in Utrecht, voor een optimaal gebitsbehoud. 

Mondhygiënist en meer

Naast een goede mondhygiënist in Utrecht, kunt u bij ons ook voor andere behandelingen terecht. Zo zijn wij gespecialiseerd in implantologie en endodontologie. Mist u een tand? Dan zorgen wij voor hoogwaardige implantaten. Deze oplossing zorgt voor een stralende glimlach, waardoor onze patiënten met meer vertrouwen en minder zorgen onze praktijk verlaten. U kunt eenvoudiger kauwen en ervaart minder klachten, doordat het tandvlees niet langer bloot ligt.

Zelfs wanneer u goed voor uw gebit zorgt, kunnen er onverhoopt gebitsproblemen ontstaan. Dit gaat dan vaak om onderliggende problemen, waar niet altijd een ‘gewone’ tandarts iets aan kan doen. Daarom beschikken wij in onze praktijk over een gespecialiseerd endodontoloog. Endodontologie spitst zich toe op de wortels van tanden, kiezen en het omliggende kaakbot. Hierdoor kunnen problemen met het gebit worden opgelost of voorkomen. Denk aan wortelkanaalbehandelingen, wortelpuntbehandelingen en herbehandelingen.

Onze visie

Tandartspraktijk & Mondhygiënist Staalwijk in Utrecht heeft oog voor haar patiënten. We zorgen ervoor dat er voor elke behandeling genoeg tijd is ingepland en we maken enkel gebruik van klinisch bewezen materiaal. Persoonlijke aandacht staat bij onze mondhygiënist in Utrecht voorop. We nemen elke behandeling met u door en vertellen wat de bijkomende kosten zijn. Kernwaarden die onze praktijk goed omschrijven zijn dan ook: kwaliteit, transparantie, zorgvuldigheid, kind vriendelijkheid en esthetiek.

Vanuit deze kernwaarden zijn wij, met de tandarts en mondhygiënist in Utrecht, verder gaan kijken. Wij vonden het belangrijk om erachter te komen wat wij onze patiënten nog meer konden bieden. 

Veelgestelde vragen

  • Waar vind ik een mondhygiëniste in Utrecht?
    • Om tandbederf en tandvleesaandoeningen te voorkomen, kunt u naar een mondhygiëniste. Zoekt u een mondhygiëniste in Utrecht? Breng dan eens een bezoek aan Tandartspraktijk Staalwijk. Preventief werken staat in onze praktijk centraal. Er kunnen namelijk veel problemen worden voorkomen door regelmatig een bezoek aan de mondhygiëniste in Utrecht te brengen.
  • Hoe maak ik een afspraak voor de mondhygiëniste?
    • Voor een afspraak bij de mondhygiëniste kunt u Tandartspraktijk Staalwijk telefonisch bereiken of het contactformulier op de website invullen. Voor een afspraak is onze mondhygiëniste elke maandag tot en met donderdag aanwezig van 8:00 – 21:00 en op vrijdag van 8:00 – 16:00.
  • Hoe lang duurt een afspraak bij de mondhygiëniste?
    • Als u zich afvraagt ‘Hoe lang duurt een afspraak bij de mondhygiëniste’, dan is dat niet met een vaste tijd te beantwoorden. Mondhygiënisten voeren namelijk verschillende behandelingen uit om uw gebit gezond te houden. Denk bijvoorbeeld aan: polijsten, verwijderen van tandsteen, het beschermen van de tanden en verwijderen van plaque. Hierdoor blijft uw gebit gezond.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan nu een afspraak bij Staalwijk mondhygiënist in Utrecht.