Staalwijk is gespecialiseerd in

IMPLANTOLOGIE & ENDODONTOLOGIE

Specialisme

Naast de reguliere tandheelkunde hebben wij ook de kennis en kunde in huis voor 3 andere disciplines. Een team van specialisten staan voor u klaar om u de behandeling te geven die u nodig heeft. U kunt bij ons terecht voor de volgende behandelingen.

  • U kunt bij onze Implantoloog terecht om één of meerdere tanden te laten vervangen door implantaten. De implantaten zullen doormiddel van een kunstmatige wortels in het bot geplaatst worden.
  • Ook kunt u terecht bij onze Endodontoloog. De Endodontoloog is een tandarts die door een aanvullende 3-jarige opleiding is gespecialiseerd in het uitvoeren van (complexe) wortelkanaalbehandelingen. Normaal gesproken wordt je doorverwezen naar een Endodontoloog, maar bij Staalwijk tandartspraktijk Utrecht hebben wij ze zelf in huis!
  • Ook kunt u terecht bij onze Parodontoloog. Een parodontoloog is een tandarts gespecialiseerd in de omgeving rondom uw tanden, of te wel het fundament of de verankering van uw gebit. Kort gezegd is dit het tandvlees, aanhechtingsvezels en het kaakbot rondom uw tanden en kiezen. Een parodontoloog wordt in de volksmond ook wel een tandvlees-specialist genoemd. Normaal gesproken wordt je doorverwezen naar een parodontoloog, maar bij Staalwijk tandartspraktijk Utrecht hebben wij ze zelf in huis!

Als laatste hebben we ook een mondhygiëniste in huis. Wanneer u tandbederf en tandvleesaandoening wilt voorkomen bent u bij Staalwijk aan het juiste adres. Onze gespecialiseerde mondhygiëniste zullen u voorzien van de benodigde behandeling.

Afspraak maken voor de angst tandarts in Utrecht?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.