Staalwijk is gespecialiseerd in

IMPLANTOLOGIE & ENDODONTOLOGIE

Onze geschiedenis

Na een grondige renovatie en modernisering van de praktijk, opende de Staalwijk haar deuren in mei 2008. Sindsdien is het hard gegaan. Binnen 3 jaren werd er opnieuw ge-verbouwd. Kamer 3 kwam erbij. In 2014 werd de boven etage in gebruik genomen. De praktijk telt nu 5 behandelkamers.

De kamers 3 en 5 zijn beide voorzien van een microscoop. Hierdoor zijn we instaat om nog beter alle operaties uit te voeren.

De OPG (2D) vervangen door een CBTC scan (3D) met de mogelijkheid ook 2D scans te maken. Sinds 2022 is er ook een mondscanner aanwezig. Hierdoor zijn wij beter instaat mondscans te maken tbv kronen ed. En is het ouderwetse “happen” verleden tijd. Vanaf 2023 bestaat nu ook de mogelijkheid tot het aanmeten van een “beugel” Invisalign® transparante aligners.

Wij zijn van solopraktijk dus uitgegroeid tot een tandheelkundige praktijk met de vakkennis van 3 disciplines op een hoog niveau. Endodontologie (wortelkanaal behandelingen; Implantologie, van enkelvoudige tanden en kiezen als klik gebit; Parodontologie, het verwijderen van paro doormiddel van oa flappen operatie.

Afspraak maken bij een goede tandarts in Utrecht?

Wilt u weten wat mogelijk is of wilt u direct een afspraak maken? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.