Staalwijk is gespecialiseerd in

IMPLANTOLOGIE & ENDODONTOLOGIE

Tandprotheticus Utrecht

Heeft u een kunstgebit?

Een kunstgebit is dat stukje vreemde, maar toch van jezelf. Het helpt met het vermalen van voedsel en bepaalt je uiterlijk voor een groot gedeelte. Toch voelen veel mensen zich onzeker over het dragen van een kunstgebit. Dit is vaak omdat het kunstgebit voor hun veel beperkingen heeft doordat het los zit, pijn doet of last geeft met kauwen. Maar wist u dat met een beetje aandacht die beperkingen grotendeels of helemaal opgelost kunnen worden? Meestal met een hele simpele aanpassing en een soms iets ingewikkelder.

Onderhoud uw kunstgebit

Een kunstgebit heeft blijvend onderhoud nodig, ook als u denkt nergens last van te hebben. Dit komt omdat de tandenloze kaak continu van vorm veranderd. Net zoals u naar de schoenmaker gaat wanneer u versleten zolen heeft, gaat u naar de tandprotheticus om uw kunstgebit aan te laten passen. En wist u dat aanpassingen en reparaties aan een volledig kunstgebit 100% vergoed worden vanuit iedere basisverzekering?

Tandprotheticus Utrecht

Goed nieuws! Vanaf 15 mei heeft Staalwijk Tandartspraktijk een tandprotheticus die al uw vragen met veel geduld en zeer vakkundig beantwoordt. Daarnaast denkt hij graag met u mee in uw wensen. Tandprotheticus Frans Slotboom heeft meer dan 12 jaar ervaring in de meest complexe problematiek op het gebied van gebitsprothesen. U wordt professioneel,doelmatig en met volledige aandacht behandeld. Frans Slotboom is tevens gespecialiseerd in het ontvangen en behandelen van mensen die zeer angstig zijn voor de tandarts. Angstige patiënten voelen zich bij hem snel op hun gemak.

Maak een afspraak

U kunt bij Frans Slotboom niet alleen voor onderhoud, advies of een second opnion terecht. Ook voor (het overwegen van) een kunstgebit op implantaten bent u bij hem op het juiste adres.