Staalwijk is gespecialiseerd in

IMPLANTOLOGIE & ENDODONTOLOGIE

Tandartspraktijk utrecht

Zoekt u een tandartspraktijk in Utrecht? Maak kennis met Staalwijk tandartsen. Onze praktijk is gevestigd nabij het centrum. Om uw stralende lach en frisse adem te behouden is een jaarlijks bezoek aan de tandarts van groot belang. Bij ons bent u aan het juiste adres voor mondhygiëneimplantatenwortelkanaalbehandelingen, kroon- en brugwerk, esthetische tandheelkunde en parodontitis. Wij stellen u en de gezondheid van uw gebit centraal.

Onze specialismen

Wij zijn naast reguliere controles en behandelingen gespecialiseerd in:

  • Algemene tandheelkunde
  • Endodontologie
  • Paradontologie
  • Implantologie

Dagelijks voeren wij wortelkanaalbehandelingen uit in de praktijk. Hierbij maakt ons team gebruik van elektronische en digitale instrumenten. Last van problemen met uw tandvlees? We helpen u hier graag bij en vertellen u op welke manier ontstekingen en tandbederf voorkomen kunnen worden. Ook voor tandimplantaten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voeren dit altijd uit volgens actuele en wetenschappelijke standaarden.

Angst voor de tandarts

Het kan voorkomen dat u liever niet naar de tandarts gaat of er zelfs angst voor hebt. Gelukkig hebben wij zeer veel ervaring hiermee en kunnen dankzij hypnose ervoor zorgen dat u geen angst meer heeft. Hypnose begint als een aanvulling op de algemene relaxatie. Het kan helpen bij ontspanning en het behandelen van bepaalde fobische klachten.

Maak een afspraak bij tandartspraktijk in Utrecht

Is het tijd voor een controle of wilt u een andere behandeling laten uitvoeren bij tandartsenpraktijk Staalwijk? Vul het contactformulier in op onze website en wij nemen contact met u op.