Staalwijk is gespecialiseerd in

IMPLANTOLOGIE & ENDODONTOLOGIE

Tandartsenpraktijk Utrecht

U wilt toch ook zo lang mogelijk genieten van een gezond gebit en een stralende glimlach? Dan is het verstandig om jaarlijks een bezoek te brengen aan tandartsenpraktijk Staalwijk in Utrecht. Hier bent u aan het juiste adres voor verschillende behandelingen die er allemaal voor zorgen dat uw tanden stralen. Denk aan implantatenesthetische tandheelkundemondhygiënewortelkanaalbehandelingenparodontitis en hypnose. Voor elke behandeling plannen we ruim voldoende de tijd zodat uw gebit de aandacht krijgt die het verdient. Daarnaast stellen we u altijd op de hoogte van de bijbehorende kosten.

Implantologie en endodontologie

Binnen de praktijk zijn er twee behandelingen waarin wij gespecialiseerd zijn: implantologie en endodontologie. Sommige mensen verliezen een tand door een ongeluk of een ontsteking. Een andere lastige kwaal waar vrouwen tijdens de zwangerschap mee te maken kunnen hebben is ook het verlies van tanden. Dit is erg vervelend. Gelukkig bieden tandimplantaten uitkomst. Hierdoor ziet uw gebit er weer goed uit en voelt u zich zeker. Voor andere tandproblemen is er endodontologie. Hierbij worden problemen rondom tanden, wortels en het kaakbot opgelost en soms voorkomen.

Hypnose bij tandartsenpraktijk Staalwijk

Angst voor de tandarts? Binnen onze tandartsenpraktijk is het dankzij hypnose mogelijk deze angst te verminderen. Dit werkt voor zowel patiënt als tandarts een stuk aangenamer. Er zijn diverse mogelijkheden om door middel van hypnose angst te reduceren en meer te ontspannend. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag het ons gerust.

Maak kennis met tandartsenpraktijk Staalwijk in Utrecht

Of u nu een afspraak wilt maken voor een jaarlijkse controle, bij onze mondhygiënist of een wortelkanaalbehandeling nodig heeft, u kunt altijd terecht bij tandartsenpraktijk Staalwijk.