Staalwijk is gespecialiseerd in

IMPLANTOLOGIE & ENDODONTOLOGIE

Tandarts Utrecht Centrum

Bent u op zoek naar een tandarts in Utrecht centrum? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Staalwijk Tandarts is een tandartspraktijk gevestigd nabij Utrecht centrum. Een jaarlijks bezoek aan de tandarts is van groot belang. Zo behoudt u die stralende lach en frisse adem. Bij ons kunt u terecht voor mondhygiëneimplantatenwortelkanaalbehandelingen, kroon- en brugwerk, esthetische tandheelkunde en parodontitis. Uw gebit en de gezondheid ervan stellen we centraal.

Onze specialiteiten

Naast reguliere controles en behandelingen zijn wij gespecialiseerd in:

  • Algemene tandheelkunde
  • Endodontologie
  • Paradontologie
  • Implantologie

Wortelkanaalbehandelingen (endodontologie) zijn bij ons een van de dagelijkse werkzaamheden. Ons team maakt hierbij gebruik van elektronische en digitale instrumenten. Indien u last heeft van tandvleesproblemen zoals een ontsteking helpen we u graag dit op te lossen én te voorkomen. Daarnaast wordt in onze praktijk voor implantologie volgens actuele, wetenschappelijke standaarden toegepast. Voor een consult kunt u altijd een afspraak maken bij de assistente.

Angst tandarts

Angst voor de tandarts komt vaak voor. Deze angst kan ontstaan zijn door eerdere ervaringen, door verhalen van kennissen of angst bij ouders. Behalve dat het heel vervelend is, is het elke keer een grote drempel om naar de tandarts te gaan. Wij zijn een erkend tandarts op het gebied van angst. We kunnen onder andere door middel van hypnose zorgen dat u geen pijn heeft, en daarnaast ook minder angst voor de volgende keer.

Maak nu een afspraak

Is het tijd voor een check-up of wilt u een andere behandeling bij tandarts Staalwijk in Utrecht centrum laten uitvoeren? Maak direct een afspraak.