Staalwijk is gespecialiseerd in

IMPLANTOLOGIE & ENDODONTOLOGIE

Tandarts Utrecht

Uw gebit is uw persoonlijke visitekaartje. Het goed onderhouden is dus van groot belang. Een tandarts helpt u bij het stralend en gezond houden van uw gebit. Woont u in Utrecht of omgeving? En zoekt u daarom een tandarts in de omgeving Utrecht? Bij Staalwijk Tandarts bent u van harte welkom. Ons team van specialisten zet zich in om uw gebit mooi en gezond te houden. Zo komt u stralend voor de dag.

Tandarts Utrecht: onze werkwijze?

Wij vinden het belangrijk dat onze patiënten zich fijn voelen in onze stoel en dat ze met een prettig gevoel de deur uitgaan. Kortom: de patiënt staat in onze tandartspraktijk in Utrecht voorop. We plannen daarom voor iedere behandeling genoeg tijd in en leggen we u uit wat we gaan doen. Bovendien stellen we u op de hoogte van de bijbehorende kosten. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Ons specialisme

Naast dat we gespecialiseerd zijn in reguliere mondzorg, zetten we ons ook in op het gebied van implantologie en endodontologie. Een implantaatbehandeling is geschikt voor mensen die één of meerdere tanden verloren zijn, Zij kiezen in dat geval vaak voor implantaten. Heeft u problemen met uw gebit? Endodontologie is er om problemen rondom de tanden, wortels en het kaakbot te voorkomen. Voor beide situaties hebben wij specialisten in dienst die u hierbij kunnen helpen.

Hypnose

Een andere behandeling die wij aanbieden én vrij uniek is, dat is hypnose. Waarom wij dit toepassen? Het komt veel voor dat mensen niet graag naar de tandarts gaan. In sommige gevallen is het zo erg dat er sprake is van angst. Dit kan ontstaan zijn door eerdere ervaringen, verhalen van anderen of angst van ouders. Dit is erg vervelend en hierdoor kan het een opgave zijn om naar de tandarts te gaan. Dankzij hypnosetechnieken kan een patiënt zich meer op zijn gemak voelen. Het begint als aanvulling op de algemene relaxatie. Er zijn diverse therapeutische mogelijkheden: pijn en angstreductie, specifieke ontspanning en het behandelen van fobische klachten. Onze specialist kijkt samen met u naar welke mogelijkheid het beste bij u past.

Onze kernwaarden

Wij vinden het belangrijk dat onze patiënten op ons kunnen bouwen. Ook vinden we het belangrijk dat mensen die een angst hebben voor de tandarts, ontdekken dat angst niet nodig is. Hier zetten we ons graag voor in. Met onze persoonlijke aanpak en zorgvuldige werkwijze hopen wij de drempel om naar de tandarts gaan te verlagen. Iedereen heeft recht op een mooi en gezond gebit. Daar helpen wij op een zo’n zorgvuldig mogelijke manier mee.

Kennismaken met Staalwijk Tandarts in Utrecht?

Wilt u een afspraak maken bij Staalwijk Tandarts in Utrecht? Vul het contactformulier op de website in of neem telefonisch contact met ons op.