Staalwijk is gespecialiseerd in

IMPLANTOLOGIE & ENDODONTOLOGIE

Praktijkregels

[one-half-first]

Behandelingen

Tijdens een controle afspraak is het niet mogelijk om u direct te behandelen voor een caviteit of andere behandeling. Voor deze behandelingen wordt een aparte afspraak gemaakt met speciaal daarvoor afgestemde tijd welke de tandarts nodig heeft voor een betreffende behandeling.

Afspraken

Afspraken die u niet kunt nakomen dient u minimaal 48 uur van te voren bij ons te annuleren. Indien afspraken niet binnen gestelde termijn worden geannuleerd of worden vergeten worden in rekening gebracht. Het bedrag dat in rekening wordt gebracht is afhankelijk van de tijd en behandeling wat voor u was gereserveerd. Dit varieert van € 20,00 tot € 300,00.
In verband met veelvuldig voorkomen wordt dit ALTIJD in rekening gebracht bij een gemiste afspraak.
[/one-half-first]
[one-half]

Pijnklachten

Voor pijnklachten belt u ’s ochtends zo vroeg mogelijk zodat wij een afspraak voor u kunnen maken. Wij proberen altijd om u dezelfde dag, dan wel zo spoedig mogelijk van uw pijnklacht af te helpen.

Betalingen

Betaling(en) dient u na aanvang van de eerste afspraak bij ons aan de receptie te voldoen. Indien u (vervolg) behandelingen heeft, wordt u verzocht de rekening met een bedrag onder €100,- aan de balie te voldoen. Dit kan zowel per pin als contant. Wanneer u een actieve (aanvullende) tandartsverzekering heeft is dit niet nodig. Dit geldt ook voor patiënten onder de 18 jaar.

Voor de (rest)nota van uw behandeling ontvangt een e-mail van Infomedics. Wenst u liever een nota op papier te ontvangen? Dan kunt u dit aangeven bij de receptie.
[/one-half]