Staalwijk is gespecialiseerd in

IMPLANTOLOGIE & ENDODONTOLOGIE

Orthodontist Utrecht

Bent u op zoek naar een orthodontist in Utrecht? Bij Staalwijk Tandarts bent u aan het goede adres. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw tanden weer netjes en recht gaan staan. Met behulp van cosmetische tand beugels is het mogelijk om het boven- en ondergebit te perfectioneren, zonder het uiterlijk van een patiënt zichtbaar aan te tasten. Zo kunt u genieten van een mooie glimlach. Wist u dat het aantal procent beugeldragers in de leeftijdscategorie 18 tot 50 jaarlijks toeneemt? Een beugel is vandaag de dag echt niet meer alleen voor jongeren!

Mogelijkheden cosmetische beugels orthodontie

Er zijn verschillende beugels bestemd voor de orthodontie:

  • Invisalign
  • Het Damon systeem
  • Linguale beugels
  • The six month smiles

Onze specialisten hebben behalve een hoop ervaring ook hun Master gehaald aan de universiteit, waardoor we onze professionaliteit kunnen garanderen.

Angst voor de orthodontist of tandarts

Angst voor de tandarts of orthodontist komt tegenwoordig vaak voor. Het kan hierdoor een grote drempel zijn om er naar toe te gaan. Deze angsten kunnen tot stand komen door bijvoorbeeld eerdere ervaringen. Tandartsenpraktijk Staalwijk is een erkend tandarts op dit gebied. Wij zorgen er door middel van hypnose voor dat u geen pijn heeft. Hierdoor heeft u ook minder angst voor het volgende bezoek aan de tandarts.

Maak direct een afspraak bij uw orthodontist in Utrecht

Wilt u meer informatie over een beugel of wilt u een intake gesprek plannen? Vul het contactformulier in op onze website en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.